Barış Bra Kimdir?

Barış Bra; Pubg oyun videoları üreterek tüm Türkiye’ye ismini duyurmayı başaran Kilolu ve samimi adam. Başlarda Mimarlık yapmış, fakat kendisini youtube üzerinde geliştirmesiyle hayranları tarafından kariyeri otomatik bir şekilde içerik üretmek oldu. Saatlerce oyunlar oynayıp en iyi pubg anlarını yayınlayan Barış Bra, 2015’den beri özgün içerik üretmektedir.

Barış Bra YouTube Kariyeri

Clash Of Clans ile başlayan youtube macerası, Barış Bra’yı çokça oyuna sürüklemiştir. 2015-2018 yılları arasında Clash Of Clans serilerine başlayan Barış Bra, 2018 yılından sonra Clash Royale oyununa kafa sardı. Aynı zamanda Fifa, Pes gibi Maç oyunlarının da meraklısı idi. Daima mobil oyunları sevse de bilgisayardan da uzak kalmadı. Kanalında yüzlerce videodan oluşan Fifa Mobil ve Pes19 oynatma listeleri bulunmakta.

Her türlü oyuna merak saran Barış Bra onlarca oyunu denemiş ve yorumlarını video haline getirip kanalında yayınlamıştır. Elbette Popülerliği Pubg Mobile ile buldu. Hayranları onu en çok Pubg videolarıyla tanıdı. Kemik kitlesini 2010’da oluşturmaya başlayan Barış, Mimarlık mesleğine ara vererek kendisini Youtube’da geliştirmeyi seçti, ki başardı da.

Barış Bra Eğitim Hayatı

Barış Bra Mersin’de ailesi ile birlikte yaşarken, ilk okula Atatürk İlköğretim Okulu ile başladı. Eğitim döneminde üşengeç olduğunu dile getiren Barış, aynı zamanda egoist olduğunu açıkça ifade etmektedir. İlkokul sonrası Mersin Lisesinde eğitim ve öğretimine devam eden Barış, %50 burs ile hayatını, işini, eğitimini ve tüm yaşamını Kıbrıs’a taşımıştır. Öğrencilik hayatı boyunca Kıbrıs’ta kalan ve orada özel bir üniversitede eğitimini tamamlayan Barış Bra: Mimarlık sertifikasını eline almıştır. Fakat üşengeç tavırları ve vurdumduymaz halleriyle Mimarlık yapmak istemeyen Barış Bra, okları tamamıyla Youtube’a döndürüp hayranlarına içerik üretme çabasına girmiştir.

Barış Bra Toplam Video Sayısı

An itibariyle 1.396 videosu bulunmaktadır. Birbirinden değerli içerikleriyle 1.396 adet video çeken Barış Bra, en son videosunu bugün yayınladı!

Barış Bra’nın Sözleri

  • Geldi Gönlümün Efendisi
  • İyi Kayarım
  • Adamı Alnının Çatından Vururum
  • Lan Sen Napıyorsun Orada?
  • Dörttür Hilecilere Denk Geliyorum
  • Antik Gizemi Çözdüm
  • Küfür Etmek İstemiyorum!
  • MS Yükseldi Arkadaşlar
  • Hilecilere Oyun Yok

Barış Bra Ne Zaman Evlendi?

Barış Bra‘nın evlendiği tarih ise 27 Temmuz 2020 tarihidir. Eşi Habibe ile resmi evliliğe adım atan Barış Bra, Instagram paylaşımıyla evlendiğini 27 Temmuz 2020 tarihinde duyurmuştu.

Barış Bra Boyu, Kilosu ve Yaşı Kaçtır?

Barış Bra 1.73 boyunda, 28 yaşında ve Akrep burcudur. Sürekli kilo alıp veren Barış, ortalama 100 kilo ağırlığındadır.

Barış Bra Abone Sayısı Kaç?

Barış Bra resmi youtube kanalının toplam abone sayısı 2.500.012’dir. Youtube’da 2.5 milyon kişi tarafından takip edilen Barış Bra, ortalama video görüntülenmesi ise 200.000 – 1 Milyon arasındadır.

Barış Bra Arabası Nedir?

Youtube reklamları ve sponsorlu videolar ile yüksek miktarlarda kazanç elde eden Barış Bra, araba seçimini Mercedes markalı otomobillerden yana kıldı. Diğer bir instagram paylaşımıyla yeni arabasını aldığını belirten Barış, beyaz model Mercedes kullanmaktadır. Diğer dikkat çeken özellik ise plakanın özel olmasıdır. Çünkü Barış Bra’nın araba plakası 33 BRA 31 şeklindedir.

Barış Bra Ateist mi?

Ekşi sözlükte bahsi geçen entry, Barış Bra’nın Ateist olduğu yönündeydi. Çünkü Almanya’da doğan Türk asıllı Barış’ın dini inancı merak edilmekteydi. Sevenleri, takip edenleri ve onu tanıyan kitlesi çıkan iddialara oldukça şaşırmıştı. Lakin Youtube’da ‘Bakınız:Müslüman mıyım’ başlığıyla yayınladığı videoda hayranlarına gerçeği söyledi. Allah’a inandığını ve diğer tüm Türkler gibi müslüman olduğunu dile getirdi.

Barış Bra Hangi Takımlı?

Barış Bra Fanatik olarak olmasa da kısmen Fenerbahçe’yi desteklemektedir. Çok fazla maç izlemediğini söyleyen Barış, yalnızca UEFA ligleri için Fenerbahçe maçlarını seyrettiğini söylüyor. Futbola olan tutkusu ise Galatasaray & Fenerbahçe arasındaki popüler derbi maçlarından sonra başlamış.

Barış Bra’nın Eşi Habibe Bra Kimdir?

Barış Bra evli ve bir çocuk babasıdır. Barış Bra’nın eşinin ismi Habibe Bra. Psikolog olan Habibe bir süre Almanya’da yaşamış ve Barış Bra ile tanışmaları da Almanya’da olmuş. Eskiden beri sevgili olan çift, çocukluktan beri birbirlerine aşık oldukları söyleniyor.