Fake Hesap Nasıl Olmalı?

İnstagram’da K, B ve M ne demek?

İnstagram popüler oldukça kullanıcılar takipçi rakamlarının yanında bulunan harflerin anlamlarını merak ediyor. İnstagram’da takipçi sayısının yanında beliren K, B ve M harflerinin anlamlarını sizlerle paylaşacağız. İnstagram takipçi sayısında yer alan k-b-m harflerinin anlamlarını sizler için paylaşıyoruz. İnstagram takipçi elementlerinde yer alan K, B ve M harflerinin anlamları sizlerle.

3 3 dakika

İnstagram’da K Ne Demek?

İnstagram takipçideki 1K Anlamı 1.000 adet demektir. İnstagram k ne demek sorusunun en şeffaf cevabı 1.000’dir. İnstagram’da takipçi sayısındaki K= Bin adet olarak ifade edilmektedir. 10K Takipçi 10.000 takipçi anlamına gelir.

İnstagram’da B Ne Demek?

İnstagram takipçideki B= 1.000 rakamıyla eş değerdedir. İnstagram’da 1 bin 1.000 adet olarak ifade edilir. Örneğin ziyaret ettiğiniz profilin 10b takipçisi görünüyorsa 10 bin takipçi demektir. İnstagram’a web tarayıcı girişinde sıkça karşılanan B harfi bin anlamı taşımaktadır.

İnstagram’da M Ne Demek?

İnstagram’daki popüler kullanıcıların yanında beliren M harfi milyon anlamı taşımaktadır. Bir profilin takipçi sayısının yanında M harfi bulunuyorsa bu 1.000.000 anlamına gelmektedir. 10 M yazıyorsa, 10 milyon takipçisi vardır.
Buna eşit olarak 1 milyon takipçi: 1M olarak gözükür. M harfi Aslında 1.000.000 anlamına gelmektedir.

İlginizi Çekebilir: Paytr ile Instagram takipçi satın alma