Sosyal Medya Platformlarının Kaç Takipçisi Var?

Sosyal medya uygulamalarından en az bir tanesini güncel şekilde kullanıyor günümüz insanoğulları. Twitter, Tiktok, YouTube, Facebook ve benzeri uygulamalar, Telefonumuzda güncel şekilde duruyorken, arkadaşlarımız ve yakın çevremizle iletişime geçmek için en hızlı yollardan birisi haline de geldi. Cep telefonumuzdan aramak yerine Instagram’dan arıyor, Facebook Messenger’dan yazıyor ve güncel yaşantımızı Tiktok, Twitter ve YouTube’dan paylaşıyoruz. gerçek adana escort

Takipçi arttırmak için türlüce yöntemler seçiyoruz ve kimimiz Doğal yollardan takipçi kazanırken, kimimiz ise Ücretli takipçi paketleriyle hesaplarını büyütmeye çalışıyor. Popülerliğin önemli bir safha taşıdığı günümüzde, sosyal medyadaki etkileşim oranı da bir hayli önemli.

Peki ya sosyal medya uygulamalarının, resmi sosyal medya hesaplarının kaç takipçisi var?

Instagram yönetiminin, resmi Instagram profili 400 milyon takipçiye yaklaştı. An itibariyle 389 milyon takipçi sayısı bulunan resmi hesabın, Platformdaki en çok takipçiye sahip olduğu da gözler önünde bulunuyor. Total olarak 6.706 gönderisi bulunan Instagram’ın resmi hesabı bu zamana kadar bir çok fenomeni paylaştı ve bunlardan Türk isimler de sayfada yer alıyor.

18 yaş üstü üyelerin daha çok yer aldığı ve işçilerin sıkça paylaşım yaptığı Twitter, gündemi belirleyen sosyal mecralardan birisi. Twitter ekibinin resmi Twitter profili total olarak 60 milyon takipçiyle listemizin ikinci sırasında yer alıyor. Şubat 2007 tarihinde oluşturulan Twitter’ın resmi profili, en çok takipçi kazanan Twitter hesaplarından birisi.

Son zamanların en iyi çıkış yapan uygulaması Tiktok, listemizin ikinci sırasında yer alıyor. Tiktok’un resmi ‘Tiktok’ Profili total olarak 52 milyon takipçi ve 250 Milyon video beğenisine sahip. Neredeyse her videoda 5 milyondan fazla görüntülenme toplayan Tiktok’un Türkiye profili ise 872 Bin takipçi ve 3.6 Milyon beğenisine sahip.

YouTube ekibinin bir çok kanalı bulunsa da resmi YouTube ekibinin en çok abone sayısına sahip kanalı: YouTube resmi profilidir. Totalde 31 milyon 300 bin abonesi bulunan hesabın istatistiklerine göz atacak olursak; 2.385.552.803 toplam görüntülenmeye sahip ve güncel şekilde içerikler üreten bir ekibin yönettiğini görebiliriz.

Dünyanın ilk sosyal medya uygulaması olan ve yıllara göre popülerliğin zirvesini görmüş Facebook, resmi hesabında 20 milyon takipçi barındırıyor. Diğer platformlara nazaran en çok üyeyi barındıran Facebook’un takipçisi daha az olsa da etkileşimi en yüksek platformlarda ilk sıralarda yer alıyor. Facebook’un resmi facebook sayfası, 20.724.846 kişi tarafından beğenilmiş ve 21.773.843 kişi tarafından da takip edilmekte.