Twitch Prime Abonelik Değiştirme Nedir?

#Twitch, son günlerde oldukça popüler ve özellikle genç yaş grubuna hitap etme özelliğine gelmiştir.. Sitede yayımlanan yayınların içeriği ise; oyun videoları, başka platformlarda yayınlanan videoları izleyip yorumlama, abonelerle bir konu hakkında sohbet etme gibi gayet sıradan içeriklerdir. Bu sitede amaç yayıncıyla izleyicinin aynı arkadaş ortamındaymış gibi eğlenmesini sağlamaktır. Sizlerin de yayıncıları daha rahat izleyebilmesi için platform, birkaç abonelik özelliği sunmaktadır.

Twitch Prime Abonelik Değiştirme Nedir?

Bunlardan biri de Twitch Prime aboneliktir. Bu abonelik özelliğini kullanarak Twitch içerisinde birçok işe yarar özelliğe sahip oluyorsunuz ve sevdiğiniz yayıncılara ücretsiz abone olabiliyorsunuz veya abonelik değiştirebiliyorsunuz.  Abonelik değiştirme ise aynı ay içerisinde mümkün olmuyor. Çünkü Prime özelliğinde her ay sadece 1 yayıncıya abone olma imkanınız bulunmaktadır. Bu nedenle aynı ay içerisinde bir yayıncıya abone olup, daha sonra başka bir yayıncıya abone olarak abonelik değiştirme işleminiz başarısız olacaktır.

Twitch Prime Abonelik İptali

Twitch Prime özelliğinde ister abone olduğunuz bir yayıncıdan, isterseniz de prime özelliğinde bulunan aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Prime aboneliğinizi iptal ederseniz faydalanmış olduğunuz özellikler ve abone olduğunuz yayıncıların da abonelikleri iptal edilecektir. Abonelik iptali için herhangi bir cezai yaptırım bulunmamaktadır.

Twitch Prime Abonelik Nedir?

Twitch Prime her platformun özel kullanıcılarına sunduğu çeşitli avantajlı özellikleri sunar. Bu sunulan avantajlı özellikler ise;

  • Ücretsiz ve reklamsız bir video izleme
  • Her 30 güne özel bir kanal takip etme özelliği
  • Çeşitli Twitch rozetleri
  • Oyun ve oyuncu videoları
  • Twitch Prime Sohbet deneyimi
  • Twitch Prime Sohbet Tema Rengi Değiştirme Özelliği
  • Twitch Prime Panel Düzenleme Özelliği
  • Twitch Prime abonelerine özel kullanıcı ifadesi özelliği

Bu avantajlı özelliklerden faydalanmak için siz de Twitch Prime’a abone olun.