Twitch Video Nasıl İzlenir?

Twitch videolarını izlemek mi istiyorsunuz? Öncelikle yapmanız gereken android cihazlarınızdan Twitch videolarınızı izlemek için iki seçenekten birini seçmenizdir. İlk seçenek olan android cihazınızdan http://twitch.tv sitesine girerek canlı Twitch videoları görüntüleyebilirsiniz. İkinci seçenek ise mobil telefonlarınızdaki tarayıcılarınızdan Twitch internet sitesine girerek yüklenmiş olan Twitch videolarınızı görüntüleyebilirsiniz. Dilediğiniz zaman, istediğiniz her yerde Twitch videoları izlemek isterseniz cep telefonlarınıza Google Play Store’den Twitch uygulamasını indirerek bu işlemi tamamlayabilirsiniz.

Twitch Video Nasıl İzlenir?

Twitch Uygulamasında Video Nasıl Açılmaktadır?

İlk önce yapmanız gereken Twitch sayfasını oluşturmanızdır. Bunu yapmak için OBS yazılımı indirmeniz gerekmektedir. Bu yazılımın Windows ve mac uyumlu olması gerekir. Bu yazılımın kurumu ücretsiz olup, Twitch giriş işlemi hemen başlatılmaktadır. Sonra ki kısımda oyun seçimi yapabilirsiniz.

XSplit programında Twitch yayını açma koşullarına da göz atabilirsiniz. Ekranda bulunan broadcast bölümünden add channel işlemiyle Twitch eklenmektedir ve canlı yayın yapabilme durumu ayarlanmaktadır. Canlı yayın yapabilmek için split kısmının alt kısmından add seçeneğine tıklayarak game capture butonuna tıklamalısınız. Kaynaklarınızı ayarlayarak, Twitch seçilmesiyle canlı yayını başlatabilirsiniz.

Twitch Video İzleyerek Nasıl Para Kazanılır?

  • Twitch uygulaması üzerinden yapmış olduğunuz yayınlardan bağış alarak para kazanmanız mümkündür. Peki, bu nasıl olur? İzleyiciler sizin yaptığınız yayınları veya herhangi bir şeyi beğendiği takdirde bağış işlemini gerçekleştirebilir. Sizler de bu sayede Twitch üzerinden para kazanabilirsiniz. Ancak izleyicilerin, Twitch yayınlarına çok fazla bağış yapmadığı bilinmektedir.
  • Twitch ortak programı 2011 yılında başlatılmış olup 4.000 üyeye ulaşmıştır. Bu programla oluşturulan reklam gelirleri popüler yayıncılarla paylaşılmaktadır. Bu ortaklığa sahip olabilmeniz için 5000 aboneniz olması gerekmektedir. Bu abonelerle bir izleyici ağı oluşturmalısınız. İzleyici kitleniz oluştuktan sonra videolar üzerinden izleme yaparak para kazanabilirsiniz.