Twitch’e Nasıl Abone Olunur?

Twitch size farklı yollarla abone olma gibi imkânlar sunuyor. Abonelerin özel avantajları bulunmaktadır. Bu avantajlar reklamsız izleme, abone ve özel ifadeler gibi ayrıcalıklardır. Öncelikle Prime ile abone olabilirsiniz. Bu abonelik, sizin diğer hesaplarla etkileşim içinde olmanızı sağlayacaktır. Prime’a daha katılmadıysanız, denemeye başlamak için abonelik bölümünün alt kısmındaki kısayol düğmesi tıklamalısınız. Henüz Prime partner aboneliğiniz yok ise aşağıdaki buton gri renk olarak görülecektir. Butonun üzerine geldiğinizde ise Prime uygulamasını hangi tarihte kullanacağınız gösterilecektir. Twitch abone olma yolları,

  • Ücret ödeyerek abone olabilirsiniz. Hangi kademede olacağınıza siz karar vermelisiniz. Kademe bir, kademe iki, kademe üç seçenekten birini seçebilirsiniz.
  • Mobil cihazlarından da abonelik işlemlerini yapabilirsiniz. Android ve iOS cihazlara Twitch uygulaması indirerek abone olabilirsiniz.
  • Bir diğer yöntem ise, SUBS.TWİTCH.TV  üzerinden abone olma yöntemidir. Bu sayede, favori yayıncınıza masaüstü ve mobil cihazlar arayıcılığıyla abone olabilirsiniz.
Twitch’e Nasıl Abone Olunur?

Twitch Abonelik Satın Alma

Mobil cihazlar üzerinden Twitch abonelik satın alma işlemi oldukça kolay bir yöntemdir. Abonelik butonuna ulaşabilmeniz için yapmanız gereken canlı yayında olan kanala dokunmanızdır. Ayrıca abone ol butonuna kanalın kendi sayfasından da ulaşabilirsiniz. Bunu yapmanız için kanalın canlı yayına girmesine gerek yoktur. Şimdi gelelim Twitch aboneliğini nasıl satın alabileceğinize;

  • Kanalın sayfasından abone ol düğmesine tıkladığınızda, karşınıza bu konu ile ilgili bilgilendirme penceresi açılacaktır. Bu bilgilendirme penceresinde, satın alabileceğiniz aboneliklerin, aylık ne kadar maliyeti olduğu, aboneliğin size sunduğu özel ifadeler ve diğer abonelik avantajları yer alacaktır. Mobil cihazlar üzerinden yalnızca kademe bir aboneliğini satın alabilirsiniz. Ödeme yapabilmek için ekrandaki adımları takip ederek abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu uygulamaya Google Play Store’dan sahip olabilirsiniz.

Twitch Abone Olup Abonelik Hediye Etme

Kanala aboneliğiniz varsa, kanal canlı yayındayken üzerine tıkladığınızda “abone hediye et” seçeneği çıkacaktır. Bu seçeneğin üzerine gelerek hangi topluluğa hediye gönderecekseniz, hediye göndereceğiniz abone sayısını seçmelisiniz. Tüm bunları seçtiğinizde, ekrandaki talimatları okuyarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.