TikTok’ta Gizli Hesap Var Mıdır?

TikTok uygulamasında karşınıza çıkan her kullanıcıya güven duymayabilirsiniz. Yani TikTok hesabınızda paylaştığınız içerik paylaşımlarını görmesini istemediğiniz ya da herhangi bir etkileşimde bulunmasını istemediğiniz kullanıcılar olabilmektedir. Çünkü bazı durumlarda yüklediğiniz videolara hoşlanmayacağınız kötü yorumlar yapılabilme durumları ortaya çıkıyor. Bu konu için bir önlem almak isteyebilirsiniz. TikTok’ta hesap gizleme özelliği ise tam da bu noktada size yardımcı olacaktır. Paylaştığınız içerik paylaşımlarınızı sadece tanıdığınız kişilerin ve sizin istediğiniz kişilerin görmesini istiyorsanız, TikTok’ta hesabınızı gizleyebilirsiniz. Bu sayede daha güvenli bir TikTok hesabı kullanabilir ve uygulamada daha rahat vakit geçirmeniz sağlanır.

Telefondan TikTok'ta Gizli Hesap Ayarlama İşlemi Nasıl Yapılır?

Kullandığınız cihazlarınızdan TikTok hesabınızı gizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem kullanmış olduğunuz Android ve iOS işletim sistemine sahip olan telefonların için aynı şekilde yapılmakta olup, farklı bir işlem yapılmamaktadır. Öncelikle cihazınızdaki TikTok uygulamasına girerek kullanıcı adı ve şifreniz ile hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Ardından uygulayacağınız işlemler aşağıdaki gibidir.

  • TikTok hesabınıza girdiğinizde sağ altta bulunan profil simgesine tıklamalısınız.
  • Profilinize girdiğinizde sağ üstte bulunan üç nokta işaretine tıklamanız gerekir.
  • Daha sonra karşınıza çıkan ekranda privacy and safety seçeneğini göreceksiniz.
  • Ardından bu seçeneği tıkladıktan sonra private account seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir.
  • Tüm bu işlemleri uyguladığınızda TikTok hesabınızı tüm kullanıcılara gizlemiş olursunuz ve yalnızca sizin istediğiniz kullanıcılar profilinize erişim sağlar.

İlginizi çekebilir: Tiktok takipçi satışı

TikTok’ta Hesabınızı Gizlerseniz Ne Olur?

TikTok’ta hesabınızı gizleyebileceğinizden yukarıdaki yazımızda bahsetmiştik. Peki, TikTok hesabınızı gizlediğiniz zaman ne olur? Bu sorunun cevabını sizlere açıklıyoruz. Öncelikle yüklediğiniz videoları sadece takipçileriniz izleyecektir. Yani sizi takip etmeyen bir TikTok kullanıcısı profilinize girip videolarınızı görüntülemek istediğinde, gizli bir hesap ile karşılaşacaktır. Bu durumda sizin paylaştığınız gönderileri görmesi için, size takip isteği yollaması gerekecektir. Eğer sizde bu isteği onaylarsanız, videolarınızı görme imkânı bulacaktır.

İnstagram Takipçi

Instagram hesabın için gereken takipçi ve beğeni ihtiyacını şifresiz araçlarımızla gider!

Twitter Takipçi

Twitter hesabın için gereken takipçi ve beğeni ihtiyacını şifresiz araçlarımızla gider!

Tiktok Takipçi

Tiktok hesabın için gereken takipçi ve beğeni ihtiyacını şifresiz araçlarımızla gider!

Sipariş Takip