1 Haftalık Hesabıyla 500 Bin Beğeniye Ulaşan Müge Anlı

7 gün önce instagram platformuna katılan 47 yaşındaki Ünlü Gazeteci Müge Anlı, 1 hafta gibi kısa bir sürede 1.8 milyon takipçi sayısına ulaştı. Samimiliği, içtenliği ve Türkiye için yararlı programıyla milyonları ekrana kilitleyen Ünlü Sunucu Müge Anlı, instagram hesabını açmasıyla birlikte milyonlarca kişi tarafından takipçi ve beğeni kazandı.

Şarkılar söyleyen, oyun oynayan ve neşeli anlarını Instagram üzerinden hayranlarına paylaşan Müge Anlı, gönderileriyle 500 binden fazla kullanıcı tarafından beğeniliyor.

Müge Anlı Instagram

Müge Anlı Instagram videolarıyla da milyonlarca görüntülenme toplamakta. Türk Televizyonunda reyting rekorları kıran ünlü sunucu, Müge Anlı ile Tatlı Sert televizyon programıyla yüz binlerce insan tarafından sevilerek izlenmekte.

Programda yeni instagram hesabı açtığını duyuran Gazeteci Müge Anlı, kısa sürede popülerliğiyle sosyal medya haber köşemizin konusu oldu. Takipçileriniz tarafından beğeniler Müge Anlı, programında da sık sık Instagram hesabı için açıklamalar yapmakta.

Müge Anlı Hesabı

Müge Anlı Instagram hesabındaki ortalama etkileşimi ek görselde mevcuttur. Enerjisi yüksek birisi olarak influencer yolunda hızla ilerliyor. Güzide sayfasındaki videolar 2 ila 3 milyondan fazla görüntülenme topluyor Müge Anlı Resmi Instagram hesabının kullanıcı adı ise @mugeanliofficial

Müge Anlı Official